• Adresa: Chisinau, str. Uzinelor 90, Depozit Nr. 10
  • Telefon: (+373) 62-088-188
  • Grafic de lucru: 5 zile in saptamana 09:00-18:00

Viorel Lupașcu este un  designer cunoscut din Chișinău în domeniul designului  interior, mereu surprinde clienții cu ideile sale artistice ce sunt implementate în proiecte.
În urma concursului, a reușit să  ne surprindă și pe noi, astfel a fost selectat să viziteze producătorul de prize și întrerupătoare modulare TEM, Slovenia. Despre impresiile sale în urma vizitii vă lăsăm  să aflați chiar de la Viorel, într-un interviu oferit pentru Habsev Grup.
„A fi designer interior nu este doar prin manifestare artistică a capacităților noastre, aceasta înseamnă a însuși destul de multe informații din diverse domenii tehnice, inginerești, economic, psihologic, legal etc. Toate aceste cunoștințe, un designer profesionist, le pune în practică prin intermediul unui concept deosebit și oferă un produs/design interior calitativ, individual și cel mai important – de lungă existență.
Astfel că noi, deseori, ne inspirăm din diverse materiale, dar ca să le utilizăm în proiectele noastre și a oferi clientului nostru garanții și calitate, este necesar să cunoaștem și alte detalii precum ar fi: cum sunt produse acestea, proveniența lor, cine este producătorul și prin ce se deosebește?

Unul din frumoasele evenimente ce a avut loc recent, este, vizita la fabrica de producere a prizelor și întrerupătoarelor marca TEM, din Slovenia.    Intermediarul acestei prezentări a fost furnizorul nostru local, compania HABSEV GRUP, care a selectat cu atenție, în urmă cu un an, acest produs, prin faptul că este unul necunoscut pieței noastre, este foarte competitiv cu alte mărci din domeniul respectiv, cu o gamă variată de produse și cel mai important, oferind un preț destul de atractiv.
De ce TEM? 
În domeniul designului interior contează enorm de mult ergonomia tehnologia și funcționalitatea. Ei le au pe toate. Prize și întrerupătoare de ultimă generație, de tip modul, cu un asortiment bogat de culori, materiale, care vin să îmbrace locuința ta precum un accesoriu stilat, plăcut și atrăgător.
Această marcă este una europeană, care are cca 40 de ani experiență, vine cu foarte bune soluții și oferte, acoperă toată piața Sloveniei, fiind unicii producători locali, dar și exportând în toată Europa și nu numai. Propun trei clase de produse: econom, mediu și lux. Astfel ca orice persoană, cu orice buget, își poate satisface condițiile și totodată să beneficieze de un produs cu un design plăcut și calitativ.

Mie mi-a plăcut enorm felul în care se prezintă compania, atenția pe care o posedă  față de producere, de oamenii care lucrează în această fabrică, de mediul în care lucrează și mediul în care trăiesc. Iar aici mai pe larg 🙂
Ne-au întâmpinat cu broșuri și pliante din care să aflăm mai detaliat unde ne aflăm și pe ce „pământ” călcăm.
Reprezentanții fabricii, nu au dorit doar să cunoaștem produsele lor ci și locul de unde provin, și desigur, marea lor dragoste față de patrie și minunatul peisaj, natural, în care se află. Trebnje, este localitatea unde este situată fabrica, o zonă muntoasă cu biserici ale căror turnuri se văd din depărtare, și case ce se aștern de pe o coastă pe alta, cu drumuri ce șerpuiesc printre dealuri, cu o liniște și curățenie nemaipomenită, și desigur, o bucătărie specifică locului, care precum se cuvine, pe stomacul sătul,  informația mai bine se insușește 😉 . Lublijana, capitala Sloveniei, te uimește prin mulțimea de turiștii și centrul ei cultural și istoric. Bled, desigur că a fost momentul cel mai culminant din toată expediția pe care am avut-o; un peisaj ca în ilustrații: lac, munți, cetate, toate într-o armonie deosebită, un loc feeric la care tot să te uiți să îl admiri și să nu mai vrei să pleci. Iar ajunși la apus în Portoroso, Piran, timpul parcă sa oprit pe loc, iar dimineața, a înviat împreună cu toate pânzele și bărcile, care zeci și zeci, porneau în apele mării Adriatice și pluteau cu atâta frumusețe și străpungeau cerul însorit și aveam impresia că nu se mai termină tot apărând de după coastă.”
                                                                                        

 

Lasă un răspuns